• Chef Vlăduț Manoliu îți recomandă file de biban la tigaie cu risotto și pesto de leurdă.
  • Leurda este cunoscută ca remediu din vremuri străvechi, când medicii antici greci prescriau leurda ca întăritor al imunității şi detoxifiant.
  • Dacă ești vegetarian, Vlăduț recomandă pleurotus crispy cu hummus cartofi copți și asian slaw.

În copilărie înveți că sunt 4 anotimpuri și că trebuie să te bucuri de roadele fiecăruia. Primăvara este un anotimp al renașterii și a primelor roade date de pământ. Vizita la piață sau la supermarket are acum un alt miros. Te bucuri de legume, de fructe în starea lor natural, dar vrei să știi și noi rețete la care să le folosești.

„Astăzi am făcut probe pentru noul meniu și am făcut o pulpă de rață confiată în grăsime de rață, cu praz la grătar. Au apărut foarte legume acum, odată cu căldura. Totodată, recomand carnea mai ușoară, poate niște pește, un file de biban cu risotto și pesto de leurdă, leurda fiind un foarte bun întăritor al imunității și un detoxifiant în perioada asta. Putem să gătim destul de bine și de gustos mâncare de post. Putem să facem ciuperci crocante, un pleurotus crispy”, a explicat chef Vlăduț Manoliu, la Aleph News.

Citește și

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN