• Când a fost întrebat dacă a ales dieta din motive etice sau de sănătate, Cillian a răspuns că sunt „ambele motive”.
  • Vorbind despre trecerea la dieta vegană, care interzice consumul de carne, lactate și ouă, Murphy a oftat înainte de a mărturisi: „Mi-e dor de brânză”.
  • Antrenorul lui i-a recomandat să mănânce carne pentru a se pregăti pentru primul sezon din Peaky Blinders.

Vorbind la podcastul WTF cu Marc Maron, Cillian Murphy a spus că a trecut la o dietă pe bază de plante. Când a fost întrebat despre ce gătește în mod obișnuit Murphy a spus: „Am încercat și chestia vegană”. Vorbind despre trecerea la dietă, care interzice consumul de carne, lactate și ouă, Murphy a oftat înainte de a mărturisi: „Mi-e dor de brânză”, conform NME.

Cillian Murphy a împărtășit: „Nu îmi lipsește carnea, nu”. El a continuat: „Am avut un fel de recidivă și nu m-am simțit mai bine, așa că m-am retras din nou”, înainte de a împărtăși că a recidivat pentru moment alimentația cu căprioară.

Când a fost întrebat dacă a ales dieta din motive etice sau de sănătate, Cillian a răspuns că sunt „ambele motive”.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
WHATSAPP INTRODUCE NOI FUNCȚII
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA

Cu toate acestea, el a mai spus că antrenorul lui i-a recomandat să mănânce carne pentru a se pregăti pentru primul sezon din Peaky Blinders.

El a explicat un alt motiv care a stat la baza tranziției sale inițiale la această dietă: „La început, erau o mulțime de cazuri de boala vacii nebune și chestii de genul ăsta…era rău. Așa că acum pur și simplu nu o mai consum”.

Acest lucru confirmă comentariile făcute într-un interviu cu Porter în 2017, în care acesta și-a exprimat îngrijorarea față de această boală, denumită encefalopatie spongiformă bovină. El a spus: „Am fost vegetarian timp de aproximativ 15 ani. Dar nu a fost niciodată o decizie morală. A fost mai mult faptul că eram îngrijorat de faptul că aș fi putut să mă îmbolnăvesc de boala vacii nebune”.

Citește și