• Muppetsul iconic de pe Sesame Street, care are mereu trei ani, a primit injecția Covid-19.
  • Videoclipul vine la doar câteva zile după ce vaccinurile au devenit disponibile pentru copiii de cinci ani și mai mici.
  • În videoclip, Elmo vorbește despre vaccinarea cu tatăl său, Louie.

Muppetsul iconic de pe Sesame Street, care are trei ani, a primit injecția Covid-19 într-un anunț publicat de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor.

Potrivit bloomberg, videoclipul vine la doar câteva zile după ce vaccinurile au devenit disponibile pentru copiii de cinci ani și mai mici. Administrația americană pentru Alimente și Medicamente și CDC au autorizat vaccinurile Moderna și Pfizer și BioNTech pentru a fi utilizate la copiii mai mici.

În videoclipul, realizat în parteneriat cu CDC, Academia Americană de Pediatrie și Fundația Sesame Street, Elmo vorbește despre vaccinarea cu tatăl său, Louie. Amândoi poartă cu mândrie pansamentele.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Am învățat că vaccinarea lui Elmo este cel mai bun mod de a se menține pe el, pe prietenii noștri, pe vecinii noștri și pe toți ceilalți sănătoși și de a se bucura de lucrurile pe care le iubesc„, a declarat Louie.

Este în regulă să aveți întrebări despre vaccinurile COVID-19 pentru copii! Louie, tatăl lui Elmo, a vorbit cu pediatrul lor și a aflat că vaccinarea lui Elmo este cel mai bun mod de a-l păstra pe el și pe întregul său cartier în siguranță și sănătos!

Doar 18% dintre părinți își vor vaccina copiii

Louie vorbește, de asemenea, direct în fața camerei, recunoscând întrebările și preocupările pe care le pot avea părinții. El spune că a vorbit cu pediatrul lui Elmo pentru a lua această decizie. Mulți părinți ezită să își înscrie imediat copiii pentru vaccin.

18% dintre părinți au declarat că își vor vaccina copiii și doar 38% au spus că ,,vor aștepta și vor vedea„, potrivit unui sondaj din aprilie al Kaiser Family Foundation Vaccine Monitor.

Big Bird, un alt personaj celebru al emisiunii, anunțase că a primit vaccinul la sfârșitul anului trecut.

Pediatrul și expertul Covid-19 Zachary Rubin de la Central DuPage Hospital din Illinois spune că ezitarea își are rădăcinile în fragilitatea percepută a copiilor mici. Vaccinarea copiilor mici este adesea considerată mai puțin îngrijorătoare, deoarece copiii nu au întotdeauna abilitățile de a-și comunica simptomele, ceea ce îi face pe oameni să creadă că sunt sănătoși, a spus el.

Modul în care părinții cântăresc acel beneficiu al vaccinării este diferit atunci când acei copii mici nu sunt capabili să vorbească despre cum se simt„, a spus Rubin, îndemnând părinții să țină cont de faptul că furnizorii de servicii medicale vaccinează copiii de zeci de ani.