• Herman Berkovits a explicat cum funcționează medicamentul EXO-CD24 și ce rezultate oferă.
  • Acesta ar putea fi leacul pentru COVID, descoperit de cercetătorii de la centrul medical Sourasky din Tel Aviv.
  • Herman Berkovits, medicul personal al lui Netanyahu: „Este o proteină biologică ce are rolul de a calma sistemul imunitar”.

Herman Berkovits a explicat că se lucrează foarte mult pentru producerea unor medicamente împotriva coronavirusului și se știe foarte bine că sute sau chiar mii de medicamente s-au folosit ca experimente.

„Din păcate, majoritatea nu au ajutat. Unele dintre ele ajută în formă foarte puțină, iar la noi în Israel s-au făcut foarte multe experimente”, a spus Berkovits.

„Au căutat să folosească niște medicamente. Medicamentul minune despre care se vorbește este această proteină biologică. Aceasta are un efect de moderare și calmare a sistemului imunitar”, a explicat Berkovits.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Când ar putea fi autorizate studiile în Israel

„Studiile au început deja în această săptămână. S-au făcut pe câteva zeci de persoane. Bolnavii s-au simțit bine și în timp de cinci zile au fost deja acasă”, a spus Berkovits.

„Săptămâna aceasta se vor da aprobările și vor exista zeci de examinări. Să sperăm că în două luni vom avea două milioane de doze”, a adăugat Herman Berkovits.

„Acest medicament ne poate ajuta în cazurile foarte grave. Facem aceste examinări pentru a-l putea duce pe piață cât mai repede. Trebuie să avem încredere și optimism că acest medicament ne va ajuta, împreună cu vaccinul, să ieșim din pandemie”, a mai spus Berkovits.