• În ultimul an sănătatea a fost pusă pe primul loc atât de către oameni, cât și de guvernele care vor să-și protejeze populația.
  • Tot mai mulți oameni au sperat de asemenea, că oamenii de știință îi vor salva de COVID-19, astfel a fost creat vaccinul cu tehnologia ARN.
  • Aceeași tehnologie ARN ar putea fi din nou folosită pentru a găsi un remediu contra cancerului.

Potrivit oamenilor de știință, vaccinurile care folosesc tehnologia ARN mesager împotriva Covid-19 sunt șansa de a pune capăt pandemiei. Cu toate acestea, cercetătorii BioNtech au în față o nouă provocare. Aceștia au dat startul unor nou cercetări spre a pune capăt unei boli care începe să fie din ce în ce mai comune la oameni.

Pentru ce se fac noile cercetări?

Vaccinurile cu ARN mesager s-au dovedit benefice în combaterea pandemiei, iar acum o echipă condusă de BioNTech proiectează un cocktail de ARNm care luptă împotriva cancerului, au precizat datele culese de Aleph News. Cercetările sunt abia în prima fază de evaluare, iar studiile preclinice arată că administrarea de CITOKINE direct tumorilor cu terapie genetică ar putea fi o abordare viabilă, dar care poate declanșa și efecte secundare nedorite.

Este, de asemenea, de menționat că până în acest moment testele au fost efectuate pe 20 de șoareci, iar tratamentul a micșorat complet tumorile canceroase la 17 dintre aceștia. Vorbim momentan de cancere de colon și MELANOM.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Acesta nu este singurul proiect la care lucrează compania

Proiectul în care ARN se va folosi de această tehnologie pentru a vindeca cancerul nu va fi singurul pe care se va axa în această perioadă compania.

BioNTech, are în plan ca la să producă patru molecule cu ajutorul cărora pot combate cancerul, cei de la SANOFI li s-au alăturat în cercetare.