• O femeie a fost refuzată la vaccinare, deși avea programare
  • Medicii i-au spus că este singura persoană programată în respectiva zi și nu vor deschide o doză doar pentru ea

Dintr-o eroare de comunicare o femeie a rămas fără vaccin. Aceasta a fost anunțată când a ajuns la centrul de vaccinare că doza care trebuia să i se administreze nu mai este disponibilă și trebuie să meargă în altă localitate, scrie Digi24.

Femeia era programată pentru cea de-a doua doză de vaccin la centrul din orașul Baia de Aramă, marţi, puţin după ora prânzului. Când a ajuns la vaccinare, i s-a spus că este singura persoană programată în respectiva zi și nu vor deschide o doză doar pentru ea, pentru că ar rămâne alte patru vaccinuri nefolosite.

Acesta a fost motivul pentru care a fost redirecționată către un centru de vaccinare aflat la 60 de km depărtare, la Strehaia, unde nu a fost găsită în baza de date, așa că a fost nevoită să plece nevaccinată.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G

Mama mea a fost repartizată către centrul din orașul Strehaia, am ajuns în data de 16 martie la centrul din Strehaia, la 2 fără 10. În momentul acela, mama mea a completat formularele propriu-zise, după care asistentele de acolo nu au identificat-o în baza de date“, a povestit fiul femeii pentru sursa citată.

Potrivit procedurii, reprezentanţii centrului de vaccinare din Baia de Aramă ar fi trebuit să îi anunţe pe cei de la Strehaia că va veni o persoană la ei pentru rapel. După spusele lor, aceștia au informat centrul pe grupul lor intern de Whatsapp. Însă, în realitate, „dintr-o eroare de comunicare cu medicul coordonator nu a putut fi vaccinată în acea zi“.

Dintr-o eroare de comunicare cu medicul coordonator nu a putut fi vaccinată în acea zi. DSP a făcut toate demersurile pentru persoana în cauză, de a fi vaccinată, ori în cursul zilei de azi, ori cel târziu în cursul zilei de mâine, la un centru de vaccinare din Drobeta-Turnu Severin“, a explicat Codruța Vochescu, purtător de cuvânt DSP Mehedinți.