• Familia unei femei de 76 de ani a crezut că aceasta a murit, după ce a leșinat în mașină.
  • Femeia a fost testată pozitiv cu COVID în urmă cu câteva zile.
  • Femeia a fost plasată pe sertar pentru ultima ei călătorie, moment în care a deschis ochii și a început să plângă.

 O femeie în vârstă de 76 de ani despre care se credea că a murit de COVID a deschis ochii cu câteva momente înainte de a fi incinerată de familie, transmite India Today.

Incident bizar în India, unde o femeie testată pozitiv cu Covid în urmă cu câteva zile, a înviat din morți înainte de a fi incinerată de familie într-un ritual tradițional, în satul Mudhale din Baramati.

Femeia – identificată ca Shakuntala Gaikwad, a fost izolată acasă după ce a fost testată pozitiv cu virusul Sars-Cov-2. Câteva zile mai târziu, starea ei s-a deteriorat din cauza vârstei înaintate.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Pe 10 mai, familia a decis să o ducă la un spital cu mașina privată. În timp ce rudele îi căutau un loc în spital, femeia a leșinat în autoturism, iar familia a presupus că acesta a murit.

Prin urmare, familia a luat-o înapoi acasă și a început să se pregătească pentru incinerare. În timp ce rudele au deplâns pierderea, femeia a fost plasată pe sertar pentru ultima ei călătorie. În acel moment, brusc, femeia a început să plângă și să deschidă ochii. Șocată, familia ei a dus-o din nou la spital unde a rămas internată pentru tratament.

Polițistul Santosh Gaikwad a confirmat că incidentul a avut loc în satul Mudhale din Baramati.