• Pfizer a anunţat că depune eforturi pentru a furniza mai multe doze decât s-a prevăzut iniţial anul acesta
  • Potrivit companiei, modificările procesului şi unităţilor de producţie vor necesita aprobări de reglementare suplimentare
  • Pfizer România arată că, în consecinţă, în viitorul apropiat, pot exista fluctuaţii ale comenzilor şi programelor de expediere

Pfizer România a transmis, vineri, că intensifică operaţiunile de fabricaţie pentru a creşte disponibilitatea şi producţia dozelor de vaccin anti-COVID-19. Astfel, temporar, Pfizer va reduce livrările de vaccin în Europa.

Pfizer a anunţat că depune eforturi pentru a furniza mai multe doze decât s-a prevăzut iniţial anul acesta, cu un obiectiv nou declarat de 2 miliarde de doze în 2021.

„Pentru a realiza acest lucru, Pfizer intensifică operaţiunile de fabricaţie pentru a creşte disponibilitatea şi producţia dozelor”, anunţă Pfizer România.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Potrivit companiei, modificările procesului şi unităţilor de producţie vor necesita aprobări de reglementare suplimentare, care ar putea avea impact pe transporturile din a doua parte a lunii ianuarie şi începutul lunii februarie.

„Ca parte a operaţiunilor normale de creştere a productivităţii pentru a creşte capacitatea de producţie, trebuie să facem modificări procesului şi unităţilor de producţie care vor necesita aprobări de reglementare suplimentare. Deşi acest lucru va avea un impact temporar asupra transporturilor din a doua parte a lunii ianuarie şi până la începutul lunii februarie, va oferi totodată o creştere semnificativă a numărului dozelor disponibile pentru pacienţi la sfârşitul lunii februarie şi în martie”, transmite compania Pfizer.

Pfizer România arată că, în consecinţă, în viitorul apropiat, pot exista fluctuaţii ale comenzilor şi programelor de expediere la unitatea de producţie de la Puurs, tocmai pentru a permite rapid creşterea volumelor de producţie.