• Ideea invenției a fost lansată de Over the Bloody Moon – un grup care oferă sfaturi despre menopauză persoanelor fizice și companiilor.
  • Ministrul pentru imigrație, Kinnock, a numit senzația „un fel de căldură foarte intensă și o senzație internă, nu ca și cum ai fi încălzită de soare, ci aproape vulcanică în interior”.
  • Deputata Carolyn Harris, co-președinte al grupului de lucru pentru menopauză, a răspuns în glumă: „Bine ați venit în lumea mea. Nu am nevoie de o vesta pentru a fi fierbinte și deranjată”.

Câțiva parlamentarii bărbați din Marea Britanie au încercat vestele care simulează senzația de bufeuri la menopauză și nu au putut suporta căldura, relatează The Independent.

Participând la un eveniment de sensibilizare cu privire la creșterea bruscă a cererii de medicamente pentru terapia de substituție hormonală (HRT), pe fondul penuriei generalizate, politicienii, printre care Wes Streeting, Stephen Kinnock și Nick Thomas-Symonds, au încercat o vestă care conținea tampoane încălzite, despre care se spune că imită simptomele menopauzei.

„Este profund neplăcut și o căldură învăluitoare”, a declarat secretarul pentru sănătate după ce a încercat vesta. „Abia aștept să o dau jos”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Ideea invenției a fost lansată de Over the Bloody Moon – un grup care oferă sfaturi despre menopauză persoanelor fizice și companiilor.

Bărbații nu au putut suporta simptomele

Ministrul pentru imigrație, Kinnock, a numit senzația „un fel de căldură foarte intensă și o senzație internă, nu ca și cum ai fi încălzită de soare, ci aproape vulcanică în interior”.

La doar câteva momente după ce s-a strecurat în vestă, fostul lider al Partidului Conservator, Iain Duncan Smith, a declarat: „Simt asta pe spate acum. Imaginați-vă că țineți un discurs în Camera eputaților și că dintr-o dată vă simțiți înfierbântat. Dacă [bărbații] ar avea așa ceva, ne-am plânge foarte mult”.

Deputata Carolyn Harris, co-președinte al grupului de lucru pentru menopauză, a răspuns în glumă: „Bine ați venit în lumea mea. Nu am nevoie de o vesta pentru a fi fierbinte și deranjată”.

„Femeile sunt nevoite să meargă la privat. Pentru ceva atât de comun, cum este menopauza, este scandalos”, a declarat politicianul Wes Streeting.

Lesley Salem, fondatoarea organizației Over the Bloody Moon, a spus că „bufeurile sunt unul dintre primele trei simptome care au impact asupra vieții femeilor aflate la menopauză – perturbând somnul, crescând nivelul de anxietate și afectând adesea performanța femeilor la locul de muncă.

„Pentru cei care nu au experimentat această senzație, este ușor să subestimeze intensitatea ei și să nu aprecieze ce impact are asupra vieții de zi cu zi.”, mai menționează aceasta.