Vicepreședintele campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, secretarul de stat Andrei Baciu, a spus, vineri seara, că transferul pacienților de la Spitalul „Foișor” a început la ora 15.00 și procesul s-a prelungit, cerând scuze celor care au suferit neplăceri.

Andrei Baciu a declarat, vineri sera, la Digi 24, că transferul pacienților de la Spitalul „Foișor” a început în jurul orei 15.00, dar procesul s-a prelungit și le-a cerut scuze celor care au suferit în urma acestui proces.

„Transferul pacienţilor a început în jurul orei 15.00, dar procesul s-a prelungit. Îmi cer scuze pacienţilor, familiilor și tuturor celor care au avut de suferit cu privire la acest transfer care se face până târziu în noapte. Situaţia este destul de importantă la nivelul Bucureştiului, este nevoie de aceste paturi. Îmi pare rău pentru toată această situaţie. O facem pentru a veni în sprijinul altor pacienţi care sunt intubaţi sau care au realmente viaţa pusă în pericol”, a declarat secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Andrei Baciu.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Oficialul de la MS spune că speră ca disconfortul creat să fie cât mai mic.

Gabriela Firea, despre evacuare: „Imaginile par dintr-o țară în lumea a treia

Imaginile cu evacuarea pacienților de la Spitalul „Foișor” din Capitală „par dintr-o țară din lumea a treia”, spune senatorul PSD, Gabriela Firea, vineri seara. Spitalul a fost evacuat pentru că de sâmbătă aici vor fi aduși pacienți cu COVID-19.

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a avut o reacție dură, vineri seara, după ce a văzut imaginile cu evacuarea Spitalului „Foișor”, din Capitală, spunând că acest lucru, făcut noaptea, este un act „criminal”, „inuman”.

„Criminal! Inuman! În miez de noapte, pacienții operați la Spitalul de ortopedie „Foișor” sunt scoși în stradă! Iar cei programați la operație, trimiși acasă!! Dezastrul provocat de ministrul Voiculescu trebuie oprit urgent! Imaginile par dintr-o țară din lumea a 3-a, dintr-un stat bananier, însă din păcate sunt din Capitala României! Voiculesuc, demisia! Urgent”, spune Firea, pe Facebook.