• Mulţi părinţi apelează la diferite siropuri pentru a creşte imunitatea copiilor
  • Medicul Andreea Moldovan spune că aceste siropuri nu sunt cea mai bună soluţie
  • Dr. Moldovan: Cred mai mult într-un regim de viaţă echilibrat

Vaccin anticovid nu avem, şi niciun tratament care să garanteze sută la sută prevenţia sau tratamentul bolii.

Dacă eşti părinte, probabil te gândeşti cum să faci astfel încât să creşti imunitatea copilului tău, astfel încât să reziste la virusuri, mai ales că se apropie sezonul rece!

Ai grijă, dacă vrei să-i dai copilului siropuri pentru imunitate, mai gândeşte-te o clipă! Chiar dacă au gust bun, nu prea le întăreşte celor mici organismul.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Le luăm pentru îmbunătăţirea imunităţii. Pentru că sunt foarte utile şi pentru că previn de obicei răceli şi alte afecţiuni. Cumpărăm în fiecare an”, a spus un părinte.

„Nu am cumpărat. Pentru că las de la sine să îşi facă imunitatea singură, fără sirop, fără ajutorul siropului”, a declarat un alt părinte.

„Nu cred în astfel de siropuri, a fost un studiu mai mare efectuat acum câţiva ani, care arăta o creştere a imuntăţii secundar administrării vitaminei C, dar cam atât, alte produse cu aloe, spirulina sau alte componente, nu”, explică Dr. Andreea Moldovan, medic infecţionist.

Copiii au un sistem imun tânăr, activ şi pus la treabă, îți spune specialistul. Practic, siropul nu prea face nimic. Uite, în schimb, ce poate fi benefic pentru sistemul imunitar al copilului tău şi ce anume îl ţine departe de virus.

„Cred mai mult într-un regim de viaţă echilibrat, în respectarea orelor de somn, într-un regim sportiv adecvat, într-o alimentaţie sănătoasă atât cât se poate, evitarea stresului atât cât se poate şi dacă cineva va şti metoda să ne-o spună şi nouă”, a încheiat medicul.