• Șeful Departamentului de Farmacologie Generală și Clinică, profesorul rus Sergey Zyryanov a numit medicamentele care trebuie să fie stocate în timpul pandemiei de coronavirus, relatează publicațiile mondiale.
  • În primul rând, acestea sunt medicamente care scad temperatura.
  • Alege paracetamolul, deoarece ibuprofenul nu a fost niciodată indicat în COVID-19.

Șeful Departamentului de Farmacologie Generală și Clinică, profesorul rus Sergey Zyryanov a numit medicamentele care trebuie să fie stocate în timpul pandemiei de coronavirus, relatează publicațiile mondiale.

În primul rând, acestea sunt medicamente care scad temperatura. Alege paracetamolul, deoarece ibuprofenul nu a fost niciodată indicat în COVID-19.

De asemenea, poți cumpăra picături pentru nas”, a spus Ziryanov.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Medicul avertizase împotriva cumpărării de antibiotice, menționând că pentru a le cumpara este nevoie de o programare la medic. De asemenea, a subliniat profesorul, medicamentele antivirale nu trebuie luate singure.

Astfel de medicamente au multe efecte secundare” și prin urmare, utilizarea lor este posibilă doar sub supravegherea medicilor.

În plus, Ziryanov a îndemnat să nu se abuzeze de vitamina D, deoarece în exces poate duce la leziuni vasculare, insuficiență renală și alte probleme de sănătate.