• Milioane de vieți ar putea fi salvate printr-un set de vaccinuri noi.
  • Promisiunea aparține unei firme de top din domeniul medicinii.
  • Specialiștii spun despre companie că ar trebui să investească pentru a avea succes.

O firmă farmaceutică de top a spus că este încrezătoare în injecțiile sale pentru cancer, boli cardiovasculare și autoimune și alte afecțiuni. Acestea vor fi gata până la sfârșitul deceniului, scrie The Guardian.

Studiile asupra acestor vaccinări promit multe. Doctorul Paul Burton, directorul medical al companiei farmaceutice Moderna,a declarat că firma va putea oferi astfel de tratamente pentru „tot felul de zone ale bolii” în doar cinci ani.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Firma, care a creat un vaccin lider împotriva coronavirusului, dezvoltă vaccinuri împotriva cancerului care vizează diferite tipuri de tumori. Burton a spus: „Vom avea acel vaccin și va fi extrem de eficient și va salva multe sute de mii, dacă nu milioane de vieți. Cred că vom putea oferi oamenilor din întreaga lume vaccinuri personalizate împotriva cancerului împotriva mai multor tipuri de tumori”.

În schimb, oamenii de știință avertizează că progresul accelerat, care a crescut considerabil în ultimii trei ani, va fi irosit dacă nu se menține un nivel ridicat de investiții.