• Studiu: Varianta Delta a coronavirusului poate fi neutralizată dacă persoanele s-au imunizat cu schema completă a serurilor Pfizer-BionTech și AstraZeneca-Universitatea Oxford.
  • Andrei Baciu, „vicele” CNCAV a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.
  • 35 de persoane infectate cu varianta indiană a SARS-CoV-2 au fost depistate în România.

Secretarul de stat Andrei Baciu, vicepreședintele CNCAV, a anunțat, pe Facebook, că un studiu britanic publicat în revista medicală „The Lancet” arată că persoanele imunizate în schemă completă cu serurile Pfizer-BionTech și AstraZeneca-Universitatea Oxford au dezvoltat anticorpi capabili să neutralizeze varianta Delta a noului coronavirus. De asemenea, Andrei Baciu a precizat că, în România, au fost depistate deja 35 de persoane infectate cu varianta indiană a SARS-CoV-2.

„Vaccinurile ne protejează și de noile variante ale tulpinii virale SARS-CoV2! Un studiu britanic publicat în revista medicală «The Lancet» arată că persoanele imunizate (schemă completă) cu serurile Pfizer/BioNTech și Oxford/AstraZeneca au dezvoltat anticorpi capabili să neutralizeze varianta Delta (India) a noului coronavirus. Este important că organismul produce anticorpii necesari și recunoaște această mutație a coronavirusului. Din păcate, în România sunt deja 35 de persoane infectate cu varianta Delta a tulpinii virale SARS-Cov2. (…) Nu mai sta pe gânduri! Vaccinează-te!”, a scris Andrei Baciu, luni, pe Facebook.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI