• Într-un videoclip de pe TikTok, Melissa Lima a vorbit despre experiența traumatizantă pe care a trăit-o din cauza unei intervenții chirurgicale la sân.
  • Blonda și-a pus implanturi de silicon în 2002, iar motivul a fost că munca ei în fața camerei” o făcea foarte nesigură.
  • Opt ani mai târziu, în 2010, a început să aibă simptome ciudate, cum ar fi depresia și să se simtă balonată.

Într-un videoclip de pe TikTok, Melissa Lima a vorbit despre experiența traumatizantă pe care a trăit-o din cauza unei intervenții chirurgicale la sân, respectiv introducerea implanturilor de silicon și urmările. Blonda și-a pus implanturi de silicon în 2002, iar motivul a fost că munca ei în fața camerei” o făcea foarte nesigură.

Opt ani mai târziu, în 2010, a început să aibă simptome ciudate, cum ar fi depresia și să se simtă balonată. Ani de zile, a încercat să obțină răspunsuri de la medici, dar nimeni nu i-a putut răspunde la întrebări.

Fiind o mamă singură, nu a putut renunța pur și simplu la slujbă, așa că picioarele și fața i s-au umflat până la punctul în care au făcut-o de nerecunoscut. Mulțumită unei prietene, și-a dat seama că problema ar putea fi reprezentată de implanturi.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

În cele din urmă, nici măcar nu se mai putea ridica din pat și, după o luptă de zece ani, medicii au diagnosticat-o cu Hashimoto, o boală cronică autoimună a tiroidei. În 2020, ea a decis să își îndepărteze implanturile de silicon din sâni.

Această decizie aproape că mi-a salvat viața – a declarat ea pentru TikTok și a subliniat că imediat după îndepărtarea implanturilor, fața și corpul ei au revenit la normal în câteva ore. Umflătura a scăzut și, în sfârșit, s-a simțit normală.

A fost cât pe ce să mă omoare, a împărtășit ea pe contul ei de Instagram. Medicii au fost îngroziți de murdăria din siliconul pe care l-au îndepărtat.

Am simțit că este de datoria mea să împărtășesc și acesta a fost singurul motiv pentru care am făcut-o. Primesc o mulțime de mesaje de la femei care scriu că trec prin același lucru. Fiți atenți la simptome care includ oboseală severă, dureri articulare și musculare, creștere în greutate, inflamații, țiuituri în urechi, probleme de vedere. Medicul care a îndepărtat silicoanele mi-a salvat literalmente viața”, conchide ea.