• William Shakespeare, primul bărbat din lume vaccinat anti-Covid, a murit astăzi, la vârsta de 81 de ani
  • El a intrat în istorie ca fiind primul bărbat vaccinat cu serul de la Pfizer, în luna decembrie 2020
  • De la momentul în care William Shakespeare s-a vaccinat, peste 1,7 miliarde de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate la nivel global

William Shakespeare, primul bărbat din lume vaccinat anti-Covid, a murit astăzi, la vârsta de 81 de ani, informează BBC.

El a intrat în istorie ca fiind primul bărbat vaccinat cu serul de la Pfizer, în luna decembrie 2020 la Spitalul Universitar din Coventry. Totuși, cel care poartă numele fostului dramaturg nu a fost primul om imunizat, o femeie i-a luat-o în față, Margaret Keenan.

William Shakespeare a murit în același spital în incinta căruia a primit vaccinul, după ce s-a simțit rău mai multe zile la rând. Decesul său nu are legătură cu vaccinul. Fotografia lui a devenit virală în toată lume, împreună cu cea a primei femei vaccinate.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MAI ESTE EUROPA IUBITĂ?
CIOLACU DĂ VINA PE CÎȚU
LUIS RUBIALES VA FI JUDECAT

„Bill a fost un militant pe tot parcursul vieţii, aşa că a fost încântat că poate ajuta la promovarea campaniei de vaccinare”, a spus Jayne Innes, consilier local în Coventry.

De la momentul în care William Shakespeare s-a vaccinat, peste 1,7 miliarde de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate la nivel global.