• Echipajul feminin de opt plus unu al României a cucerit medaliile de aur la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice, în ultima probă desfăşurată duminică în competiţia din Cehia.
  • Este a patra medalie de aur a Românie la Racice.
  • E primul aur mondial cucerit în această probă din 2017 încoace, o probă în care România este specialistă, cu multiple medalii de aur olimpice și mondiale.

Ultima cursă a Campionatului Mondial Canotaj de la Racice (Cehia) a dus încă o medalie de aur pentru delegaţia României, în proba regină a canotajului, 8+1 feminin (W8+).

Echipajul compus din Magdalena Rusu, Iuliana Buhuş, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Mădălina Bereş, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş şi Victoria-Ştefania Petereanu s-a impus în finală, onţinând a patra medalie de aur a României la ediţia din acest an a mondialelor.

Echipajul de 8+1 feminin a câştigat medalia de aur şi luna trecută, la Campionatele Europene de Canotaj de la Munchen.

Recomandări

BEC PUBLICĂ REZULTATELE FINALE
POPOVICI SE CALIFICĂ ÎN FINALĂ
REZULTATE FINALE LA EUROPARLAMENTARE
TINERII ROMÂNI NU CONTINUĂ STUDIILE
IORDĂNESCU INTRĂ ÎN TOP 10
UNDE MERGI ÎN VACANȚĂ?

Este a patra medalie de aur a Românie la Racice, după cele câştigate de Ionela Cozmiuc, la simplu vâsle feminin, categorie uşoară, de Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, echipajul masculin de dublu rame şi Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, la dublu vâsle feminin.