• Clubul saudit Al-Hilal îl vrea pe Kylian Mbappe. Al-Hilal a făcut o ofertă record la nivel mondial de 300 de milioane de euro pentru atacantul lui Paris St-Germain.
  • Căpitanul Franței, în vârstă de 24 de ani, care mai are un an de contract, a refuzat să semneze o prelungire la campioana Franței și nu a fost selecționat pentru turneul de pre-sezon în Japonia.
  • Transferul lui Neymar de la Barcelona la PSG în 2017, în valoare de 200 de milioane de lire sterline, este recordul actual.

Clubul saudit Al-Hilal îl vrea pe Kylian Mbappe. Al-Hilal a făcut o ofertă record la nivel mondial de 300 de milioane de euro pentru atacantul lui Paris St-Germain.

Căpitanul Franței, în vârstă de 24 de ani, care mai are un an de contract, a refuzat să semneze o prelungire la campioana Franței și nu a fost selecționat pentru turneul de pre-sezon în Japonia.

PSG vrea să-l vândă pe Mbappe acum, mai degrabă decât să-l vadă plecând gratis vara viitoare, scrie BBC.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII

Transferul lui Neymar de la Barcelona la PSG în 2017, în valoare de 200 de milioane de lire sterline, este recordul actual.

În cazul în care se va muta, Mbappe va fi comandat două dintre cele mai mari trei cele mai mari taxe plătite pentru un jucător, după ce s-a alăturat PSG de la Monaco pentru 166 de milioane de lire sterline în 2017.

Chelsea, Manchester United, Tottenham, Inter Milano și Barcelona și-au exprimat interesul pentru Mbappe, care a declarat anterior că intenționează să plece gratis de la PSG la sfârșitul sezonului viitor și se crede că preferă o mutare la Real Madrid.

PSG este deschisă la ideea ca Mbappe să plece sub formă de împrumut în această vară pentru a juca ultimul an de contract în altă parte.

Citește și