Ana Bogdan, învinsă de americanca Danielle Rose Collins, la Australian Open

Ana Bogdan, învinsă de americanca Danielle Rose Collins, la Australian Open Sursa: Mediafax Foto
  • Ana Bogdan, ultima reprezentantă a României intrată în competiție la Australian Open a fost din primul tur, de americanca Danielle Rose Collins, care a câștigat cu 6-3, 6-1
  • Bogdan a stat în meci doar în primul set, reușind chiar în debut să facă un break
  • Bogdan a stat deloc bine nici la numărul de lovituri câștigătoare, fiind surclasată de adversara sa, în special la acest aspect

Românca Ana Bogdan (28 ani, 96 WTA) a fost învinsă marți dimineața la Australian Open, în primul tur al tabloului feminin de simplu, de americanca Danielle Rose Collins (27 ani, 40 WTA), în două seturi 6-3, 6-1.

Ana Bogdan, ultima reprezentantă a României intrată în competiție la Australian Open a fost eliminată prematur, din primul tur, de americanca Danielle Rose Collins, care a câștigat cu 6-3, 6-1.

Bogdan a stat în meci doar în primul set, reușind chiar în debut să facă un break, pe care l-a cedat înapoi și a mers cap la cap până la 3-3. De la acest scor, Bogdan a mai reușit să câștige un singur game, în debutul setului 2, pierdut cu 6-1.

Românca a suferit mai ales la retur, dar și la procentajul punctelor câștigate pe al doilea serviciu.

Nu a stat deloc bine nici la numărul de lovituri câștigătoare, fiind surclasată de adversara sa, în special la acest aspect.

Ana Bogdan părăsește turneul cu un premiu de 100.000 de dolari australieni (aproximativ 64.000 de euro) și zece puncte WTA.