• Ana Maria Popescu a refuzat să-l salute pe ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, lăsându-l cu mâna întinsă pe Aeroportul „Henri Coandă”.
  • Ana Maria Popescu: „Sper să ajungeți la Tokyo și să luați aurul pe care nu am fost eu în stare să-l iau. Credeam că mă așteptați cu cecul acela de 5 milioane”.
  • Ana Maria Popescu a câștigat medalia de argint la proba individuală de spadă la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

Ana Maria Popescu s-a întors în România după ce a cucerit medalia de argint la proba individuală de spadă. În momentul în care a ajuns în Aeroportul „Henri Coandă”, ministrul Tineretului și Sportului a întins mâna pentru a o saluta pe româncă. Ana Maria Popescu a refuzat să răspundă la salutul lui Eduard Novak, lăsându-l cu mâna întinsă.

Ministrul Tineretului și Sportului a spus, după medalia de argint câștigată de Ana Maria Popescu, că „După părerea mea, şi dacă bugetul federaţiei de scrimă era cu 5 milioane de lei mai mare, Ana Maria nu putea să câştige ieri, sau nu câştiga medalia de aur. Problema este că din spate nu vin încă tineri. Nu vreau să ducem discuţia în altă parte, să ne bucurăm de această medalie şi să ne concentrăm pe Paris 2024, acolo unde nu mi-aş dori să ajungem şi cu scrima sau cu alte sporturi unde am ajuns cu gimnastica”.

Ana Maria Popescu i-a mai spus lui Eduard Novak că „Sper să ajungeți dumneavoastră la Tokyo și să luați aurul acela pe care eu nu am fost în stare să-l iau. Credeam că mă așteptați cu cecul acela de 5 milioane”.

Recomandări

CARE ESTE SECRETUL LONGEVITĂȚII
ROMÂNII, CONSUMATORI DE PRODUSE BIO
IOHANNIS MERGE LUNI LA PARIS
UN AVIATOR ȘI-A DAT FOC ÎN SEMN DE PROTEST
LUKAȘENKO VREA UN NOU MANDAT
DU-MĂ, TRENULE!