• Jucătoarea a făcut anunțul pe pagina sa de Twitter.
  • Aceasta a fost de 18 ori campioană Grand Slam.
  • Sora sa, Jessie, a murit din cauza aceleiași boli în urmă cu doi ani.

Chris Evert, fosta mare jucătoare americană a dat vestea pe Twitter: „Sunt încrezătoare că tratamentele vor merge bine, mă veţi vedea uneori la televizor comentând la Australian Open”.

Chris Evert este bolnavă. De 18 ori campioană Grand Slam a anunţat teribila veste pe Twitter: „Aş vrea să vă spun că am fost diagnosticată cu cancer ovarian în prima etapă. Sunt foarte încrezătoare că o pot depăşi şi sunt sigură că chimioterapia va da rezultate bune. Din fericire, am aflat la timp”.

Campioana SUA, Chris Evert, în vârstă de 67 de ani, a cerut să i se respecte confidenţialitatea: „Sper că înţelegeţi nevoia mea de a mă concentra pe sănătate şi îngrijire. Cu toate acestea, mă veţi vedea când mă conectez la ESPN pentru comentariu despre Australian Open”. La ESPN, Evert este colegă cu australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Chrissie şi-a început tratamentele săptămâna aceasta. Sora ei Jeanne, de asemenea, fostă jucătoare, a murit în februarie, în urmă cu doi ani, de aceeaşi boală

„Când fac chimio, mă gândesc la ea şi simt că mă va ajuta să trec peste acest test dificil. Doctorii m-au liniştit. Există 90 la sută şanse ca chimioterapie să funcţioneze”.

La patru ani de la începerea carierei sale profesionale, Evert a devenit prima sportivă care a câştigat un milion de dolari în premii pentru carieră. Aceasta a învins-o pe cea care avea să-i fie mare rivală, Navratilova, pentru prima dată, într-un eveniment profesionist la Akron, Ohio. 

Fostul număr 27 mondial al Marii Britanii, Laura Robson, a scris pe Twitter: „Îți doresc toate cele bune pentru o recuperare rapidă. Mult noroc, Chrissie!”