• Astăzi, pe Arena Naţională din Bucureşti, se joacă Ucraina – Macedonia de Nord.
  • Meciul Danemarca-Belgia va fi întrerupt în minutul 10, în semn de respect pentru Christian Eriksen.
  • Pe stadion vor fi prezenți 13.000 suporteri, testați, vaccinați sau trecuți prin boală.
  • De la ora 19:00, Danemarca întâlnește Belgia la Copenhaga.
  • Ziua se încheie cu meciul de la Amsterdam dintre Olanda și Austria.

Astăzi se joacă cel de-al doilea meci pe Arena Națională, de la EURO 2020. De la 4 după-amiaza, Ucraina joacă cu Macedonia de Nord.

Exact la fel ca la primul meci jucat pe Arena Națională, în tribune vor fi 13.000 de suporteri, adică 25% din capacitatea stadionului. Condițiile de acces sunt cele deja cunoscute: pot intra persoanele vaccinate, cele care prezintă un test negativ sau cele care au trecut prin boală și s-au vindecat.

Ambele echipe au pierdut primul joc din grupă. Macedonia de Nord a fost învinsă cu 3 la 1 de Austria, tot la București, iar Ucraina a pierdut la limită cu Olanda, scor 2 la 3, într-un meci jucat la Amsterdam.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Meciul de pe cel mai mare stadion al României deschide ziua. De la ora 19 se joacă Danemarca – Belgia, la Copenhaga, în grupa B. Va fi un meci special, asta pentru că în minutul 10 al jocului, fanii și jucătorii vor aduce un omagiu lui Eriksen. Jucătorul danez care poartă numărul 10 a suferit un stop cardiac la meciul cu Finlanda.

Ultimul meci al zilei se joacă la Amsterdam, între Olanda și Austria, de la ora 22. Sunt echipele care au punctaj maxim după prima rundă.