• Meciul Austria – Macedonia de Nord, 3-1, disputat pe Arena Națională, a stârnit controverse.
  • Gică Hagi, Dorinel Munteanu, Gică Popescu și Ciprian Marica au prins bilete la tribuna a doua.
  • În schimb, politicienii au urmărit partida de la tribuna oficială.

Organizarea făcută de FRF la meciul Austria – Macedonia de Nord (3-1), disputat duminică, pe Arena Națională, a stârnit un scandal uriaș în România. Concret, la acest meci din cadrul EURO 2020, fotbaliști legendari, precum Gică Hagi, Dorinel Munteanu, Gică Popescu sau Ciprian Marica, au fost fost trimiși la tribuna a doua a arenei din București, în vreme ce politicienii prezenți la stadion, printre care Ludovic Orban, Dan Barna sau Lucian Bode, sau oficialii FRF, Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiță, Gabriel Bodescu sau Radu Vișan, au avut locuri la tribuna oficială, potrivit Digi Sport. FOTO AICI

Stoichiță: „Nu e vorba despre nicio greșeală”

FRF a reacționat în acest caz prin Mihai Stoichiță, directorul tehnic al forului, care a transmis că nu Federația lui Răzvan Burleanu s-a ocupat de repartiția locurilor din stadion.

„Nu noi organizăm acest EURO, noi suntem invitați. Nu știu cum s-au împărțit aceste bilete. Și eu am vrut să cumpăr bilete, dar nu s-a putut. Nu știu cum se organizează treaba asta, nu ține de mine. Eu vreau să vă spun că am vrut să cumpăr bilete pentru prieteni și nu am putut. Chiar dacă fac parte din Federația Română de Fotbal. Nu ne aparține această organizare. Noi am fost invitați, la fel ca Hagi, Popescu, Dorinel Munteanu și cine a mai fost. Nu e vorba despre nicio greșeală, eu îmi cer scuze dacă trebuie, dar nu cred că e vorba despre nicio greșeală. Eu cred că FRF, dacă ar fi avut bilete mai bune, i-ar fi repartizat pe foștii noștri mari fotbaliști în zona VIP. Eu cred că acum acuzele sunt nefondate, pentru că nu știm adevărul. FRF a primit o cotă de bilete, pe care a repartizat-o”, a spus Stoichiță, pentru sursa citată.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI