Argentina a câştigat Copa America. Finala a fost decisă în prelungiri

Partida Argentina-Columbia s-a încheiat cu scorul 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de atacantul Lautaro Martinez în minutul 112. Jucătorul lui Inter Milano fusese introdus în teren în minutul 96.

Căpitanul Argentinei, Lionel Messi, s-a accidentat în repriza a doua şi a fost înlocuit. Chiar şi fără Messi pe teren, argentinienii au reuşit să învingă Columbia şi să câştige a doua Copa America consecutivă.

Messi a mai acuzat probleme medicale pe parcursul acestui turneu. Căpitanul Argentinei a fost menajat în ultimul meci din grupe, scor 2-0 cu Peru, iar nici la următoarea confruntare, din sferturi, contra Ecuadorului, nu a arătat cea mai bună formă fizică.

Rămâne de văzut dacă Messi va mai continua să joace pentru națională, întrucât, ajuns la 37 de ani, a câștigat deja trei trofee consecutive (Copa America, Cupa Mondială, Copa America) și este greu de crezut că va mai fi la același nivel fizic și la următoarea ediție a Cupei Mondiale.

Partida din SUA a avut parte şi de incidente. Numeroşi fani au forţat intrările stadionului din Florida, iar organizatorii au fost nevoiţi să suplimenteze echipele de securitate. Ca urmare, startul partidei a fost amânat de mai multe ori.

Exit mobile version