• Lionel Messi cumpără un conac de aproape 10,8 milioane de dolari pe malul mării, într-o suburbie din sudul Floridei.
  • Casa din Fort Lauderdale, Florida, are 8 dormitoare, un garaj pentru trei mașini și o piscină.
  • Conacul se află la aproximativ 15 minute cu mașina de Stadionul DRV PNK (pronunțat „Drive Pink”), unde joacă în prezent Inter Miami a lui Messi.

Lionel Messi cumpără un conac de aproape 10,8 milioane de dolari pe malul mării, într-o suburbie din sudul Floridei, după ce un contract de succes l-a atras pe superstarul fotbalului în SUA, scrie revista Fortune.

Achiziția a fost gestionată de o firmă legată de Alfonso Nebot Armisen, care ajută la gestionarea investițiilor lui Messi, potrivit înregistrărilor publice. Casa, cu o dimensiune de 975 de metri pătrați, din Fort Lauderdale, Florida, are 8 dormitoare, un garaj pentru trei mașini și o piscină, potrivit unui comunicat. Proprietatea s-a vândut anterior pentru 9 milioane de dolari în mai 2022.

Conacul se află la aproximativ 15 minute cu mașina de Stadionul DRV PNK (pronunțat „Drive Pink”), unde joacă în prezent Inter Miami.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Messi s-a alăturat echipei la începutul acestui an într-un acord decisiv pentru fotbalul american. Superstarul argentinian și-a pus deja amprenta, conducând Inter Miami la o victorie în Champions League, aducând noi sponsori și vânzând jocurile în câteva minute.

Messi deține alte case în zona Miami, inclusiv un apartament cu un etaj de 7,3 milioane de dolari în Sunny Isles Beach.

Citește și: