• Benjamin Mendy a primit verdictul în procesul în care era acuzat de viol și tentativă de viol.
  • Tribunalul britanic care instrumenta cazul lui Benjamin Mendy l-a declarat, vineri – 14 iulie -, nevinovat pe fotbalistul francez, acuzat de viol și tentativă de viol de mai multe femei din Marea Britanie.
  • Benjamin Mendy a fost acuzat de nu mai puțin de 13 femei de viol, tentativă de violă și agresiune sexuală.

Benjamin Mendy a primit verdictul în procesul în care era acuzat de viol și tentativă de viol, scrie The Guardian.

Tribunalul britanic care instrumenta cazul lui Benjamin Mendy l-a declarat, vineri – 14 iulie -, nevinovat pe fotbalistul francez, acuzat de viol și tentativă de viol de mai multe femei din Marea Britanie.

Fostul fotbalist al echipei Manchester City, Benjamin Mendy, a cerut intimitate pentru a-și ,,reconstrui viața”, după ce a fost găsit nevinovat.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
CE SERIAL PĂRĂSEȘTE JENNA ORTEGA?
BEYONCE INTRĂ ÎN DICȚIONAR
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT

Judecătorii au decis că Benjamin Mendy este achitat pentru o acuzație de viol și o tentativă de viol, după ce în ianuarie fusese achitat pentru alte șase capete de acuzare. Procesul avut loc la Chester Crown Court, iar Benjamin Mendy a primit verdict favorabil.

Fostul internațional francez a plâns în timp ce juriul l-a achitat după un nou proces la Chester crown court.

Benjamin Mendy a fost acuzat de nu mai puțin de 13 femei de viol, tentativă de violă și agresiune sexuală.

Transferat de Manchester City în 2017, Benjamin Mendy a jucat ultima dată pentru Manchester City în august 2021. El a fost suspendat apoi de clubul britanic după ce a fost arestat în urma presupuselor acte de care a fost acuzat și achitat.

El și-a reabilitat numele, dar este șomer după ce contractul său cu Manchester City a expirat la sfârșitul lunii iunie. Clubul din Premier League a încetat să-l mai plătească în septembrie 2021, la scurt timp după ce a fost acuzat, deși managerul Pep Guardiola a fost martor de caracter la primul proces, unde l-a descris pe Mendy ca fiind un ,,băiat foarte bun” .

,,Benjamin Mendy ar dori să le mulţumească membrilor juriului pentru că s-au concentrat pe dovezile din acest proces, mai degrabă decât pe zvonurile şi insinuările care au urmărit acest caz încă de la început” , a declarat avocatul lui Mendy într-un comunicat.

,,Este a doua oară când domnul Mendy a fost judecat şi găsit nevinovat de un juriu. El este încântat de faptul că ambele jurii au ajuns la verdicte corecte. Au trecut aproape trei ani de când poliţia a început să investigheze această chestiune. Domnul Mendy a încercat să rămână puternic, dar procesul a avut, în mod inevitabil, un impact serios asupra sa. El le mulţumeşte tuturor celor care l-au sprijinit de-a lungul acestei experienţe dificile şi acum cere intimitate pentru a putea începe să-şi reconstruiască viaţa” , a mai spus acesta.

Citește și

Ion Ţiriac jr: Hidroelectrica poate ajunge la 20 miliarde de euro

Aeolus: Un satelit de 1,3 tone va cădea pe Pământ în câteva săptămâni

Au fost făcute noi descoperiri pe Marte. Cristian Român: Avem informații că viața ar putea să existe pe Venus, Marte și Saturn