• Boxerul britanic Anthony Joshua l-a bătut pe Francis Ngannou, fostul deţinător al titlului UFC.
  • Sportivul l-a pus la făcut KO în a doua repriză.
  • Ngannou s-a prăbuşit la podea unde a stat mai multe minute după pumnul final al lui Joshua.

Boxerul britanic Anthony Joshua l-a bătut pe Francis Ngannou, fostul deţinător al titlului UFC, în Arabia Saudită. Sportivul l-a pus la făcut KO în a doua repriză, anunță Legit.

Joshua a câştigat ultimele trei lupte înainte de a accepta această întâlnire cu Ngannou, al cărui talent şi recunoaştere a numelui a transformat meciul în unul de bani mulţi. Fostul dublu campion mondial l-a pus la pământ pe fostul star din MMA prin KO în repriza a doua, cu o dreaptă puternică.

Luptătorul camerunez Ngannou s-a prăbuşit la podea unde a stat mai multe minute după pumnul final al lui Joshua, în vârstă de 34 de ani.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Ameţit şi rănit, Ngannou a reuşit să îşi revină după minute bune şi a schimbat câteva cuvinte cu Joshua, în timp ce învingătorul l-a îndemnat să nu părăsească” boxul în ciuda înfrângerii zdrobitoare.

Joshua l-a lăudat pe adversarul său cu privire la meciul din octombrie cu Tyson Fury – o confruntare pe care camerunezul a pierdut-o la limită.

Pugilistul care provine din Watford a adăugat că Ngannou a fost o „inspiraţie [şi un] mare campion”, iar înfrângerea nu ar trebui să-i ştirbească din capacităţile sale”.

El poate veni din nou. I-am spus că nu ar trebui să părăsească boxul. Are două meciuri şi a luptat cu cei mai buni”, a spus Joshua.

Citește și