Bubba Wallace nu este victima unui atac rasist. Ce a aflat FBI despre ștreangul din garajul său

Bubba Wallace nu este victima unui atac rasist. Ce a aflat FBI despre ștreangul din garajul său Sursa Foto: DPA Images / Stephen A. Arce
  • Bubba Wallace este „victima” unei coincidențe neplăcute, nu a rasismului.
  • Ștreangul din garajul său se află acolo încă de anul trecut.
  • FBI a declarat că nici repartizarea lui Wallace la acel garaj nu este un act de rasism.

După ce Bubba Wallace, singurul pilot NASCAR de culoare, a descoperit un ștreang în garajul său și a acuzat că este un gest făcut din rasism, polițiștii și FBI au investigat situația, relatează Fox News.

S-a descoperit că ștreangul se afla în garajul lui Bubba Wallace din octombrie 2019, iar oficialii FBI declară că nu ar fi știut nimeni faptul că pilotul NASCAR ar fi primit acel garaj, prin urmare este doar o coincidență neplăcută în contextul actual.

„FBI a aflat că garajul cu numărul 4 a fost primit de Bubba Wallace săptămâna trecută. Cercetarea a scos la suprafață probe care demonstrează că ștreangul se afla în garaj încă din octombrie 2019. Există și o filmare confirmată de NASCAR”, declară un oficial FBI.

„Deși acum se știe că ștreangul este în garajul cu numărul 4 încă din octombrie 2019, nimeni nu ar fi putut ști că domnul Wallace va primi exact acest garaj”, a explicat oficialul FBI.

Nu au fost făcute acuzații ulterioare cu privire la acest caz.