• Este conceput ca o clasă de cardio
  • Poți pierde 500 de calorii în 45 de minute
  • Ai nevoie doar de echipamentul special

Încă nu ai găsit sportul care să te motiveze și să ți se potrivească? Ce zici de bungee super fly? Este un nou tip de antrenament inventat de olandezi, care a ajuns recent și în România.

Este conceput ca o clasă de cardio. Poți pierde 500 de calorii în 45 de minute. Ai nevoie doar de echipamentul special.

„În spate ai un extra mușchi care te va ridica în salturi vei face loopinguri, vei merge în lateral, zboruri, vei face minuni. O să avem trei salturi. Abdomentul tras înăuntru, împingi în bazin. Unu, doi, trei și sărim. Și la patru, unu, doi, trei, patru. Sus!”, spune Minodora Timiș, antrenor.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Nu se compară cu bungee jumping, dar tot ai parte de adrenalină. În plus, Bungee Super Fly poate fi practicat de oricine. După un singur antrenament, Clara a simțit cum și-a lucrat toți mușchii.

Mi se pare foarte interesant, super tare. Chestia asta că simți că zbori e foarte faină”, a spus Clara, clientă care a testat acest sport.

După ce a învățat să facă bungee în Olanda, Minodora Timiș ține acum clase la Cluj. Un antrenament de 45 de minute costă 80 de lei.

„Inițial știm cu toții ce înseamnă bungee jumping, dar acesta a fost adus indoor și faci foarte mult cardio. Facem forță, facem mobilitate, facem loopinguri, salturi, de toate facem. Nu există limite nici de vârste și nici de grupe. Eu participând la acest curs, într-o săptămână am slăbit 5 kg”, a povestit Minodora Timiș, antrenor Bungee Super Fly.