Campionatul European nu aduce numai victorii pentru echipele de fotbal care participă, ci și pentru cei care dețin afaceri. Chiar și la noi în țară, s-a văzut o diferență pentru patroni de când a început competiția.

Fanii au venit și normal că au consumat pe la restaurante, normal că au dat bani pe hoteluri și AirBnB-uri. Uite, Anca Mihăilescu, e patroana Halftime Pub, una dintre locațiile preferate ale iubitorilor de fotbal, și ne-a zis că se simte clar diferența pe care au făcut-o fanii de la EURO. După ce i-a ținut pandemia pe loc atâta timp, acum își revin financiar. Iar Wilhelm Cazimirovici, patronul de la Popcorn Hostel din București a spus și el că peste 70% dintre clienții lui sunt fani veniți la meciuri, iar atmosfera pe care o fac ei în camere și la recepție e una foarte frumoasă.

Fanii Austriei și Macedoniei de Nord au umplut Centrul Vechi zilele trecute. Au ieșit și înainte și după meci. Au zis fanii Macedoniei că atmosfera de la București e perfectă pentru fotbal, în timp ce austriecii ne-au zis că avem cele mai frumoase femei și aici chiar nu pot să îi contrazic. Așteptăm acum să vină și fanii Ucrainei pentru meciul de pe 17 iunie, să vedem ei ce păreri au despre București.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT