• Inter Miami a câștigat deplasarea de la Los Angeles FC, scor 3-1, din etapa 27 a MLS.
  • Deși nu a marcat, Leo Messi a fost din nou decisiv pentru Inter, prin cele 2 assisturi.
  • Leo Messi va părăsi Inter Miami pentru a se alătura acțiunii de la naționala Argentinei.

Inter Miami si Leo Messi continua seria meciurilor fără înfrangere in campionatul de fotbal al Statelor Unite, scrie Daily Mail.

Sunt deja 11 meciuri de când Leo Messi a ajuns la Inter Miami, iar echipa patronată de David Beckham pare invincibilă. 9 victorii și două egaluri are echipa din Florida. Astăzi au castigat în California, la Los Angeles FC acasă.

A fost 3 la 1 pentru Inter. Miami, deși Leo Messi nu a marcat, el a reușit să își poarte echipa spre victorie, după cele două pase geniale de gol pe care le-a dat pentru prietenul său, Jordi Alba și pentru Leonardo Campana, în minutul 83.

Recomandări

PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
CAFEA SAU CEAI?
MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
CARE SUNT NOUTĂȚILE ÎN AI?

Inter Miami va trebui să se descurce fără Messi

Urmează o perioadă interesantă pentru Inter Miami, care va trebui sa se descurce fără Leo Messi pentru câteva meciuri. Campionul mondial se va alătura naționalei Argentinei, pentru meciurile din preliminariile Copei America, de la finalul săptămânii. Antrenorul Tata Martino deja a depus o cerere la federația americană de fotbal, prin care cere ca MLS sa fie suspendat pe perioada acționilor echipelor naționale, astfel încat să fie sigur că echipa nu este slabită în aceste perioade. Masura ar urma sa intre în vigoare din sezonul 2024-2025.

Citește și: