• Alergătorii au luat startul pentru cursa de 2,5 kilometri.
  • De la ora 10:30 au început cursele copiilor.
  • „Aș vrea să devin fotbalist, iar preferatul meu este Ronaldo”, a spus Robert, în vârstă de șase ani. 

Capitala găzduiește a 16-a ediție a Bucharest Marathon, cel mai important eveniment de alergare din România. Încă de la ora 9, alergătorii au luat startul pentru cursa de 2,5 kilometri, iar de la ora 10:30 au început cursele copiilor.

Traseele curselor de sâmbătă au avut ca puncte de start și sosire Piața Constituției și se desfășoară pe Bd. Unirii până la Piața Unirii. Cursa Populară prezentată de EY este una dintre cele mai îndrăgite curse ale evenimentului, dând practic startul weekendului Maratonului București 2023. Traseul este de 2.5 km și cuprinde puncte spectaculoase din centrul capitalei. Cursa Populară EY este necompetitivă, ea adresându-se alergătorilor de toate abilitățile.

„Aș vrea să devin fotbalist, iar preferatul meu este Ronaldo”, a spus Robert, în vârstă de șase ani.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
CE SERIAL PĂRĂSEȘTE JENNA ORTEGA?
BEYONCE INTRĂ ÎN DICȚIONAR
JOE BIDEN TESTEAZĂ CHATGPT

Seria Curselor Copiilor le oferă micilor atleți cărora le place să fie activi, șansa de a străluci la starturile pe categorii de vârste 0-3ani,4-5 ani 6-7 ani, 8-9 ani, 10-12 ani. Cursele Copiilor au pornit de la ideea bucuriei copiilor de a alerga pur si simplu pentru distracție, cursele fiind gratuite, necompetitive, necronometate, iar premiile sunt oferite prin tragere la sorți.

Citește și: