• Mutarea lui Fernandez de la Benfica la Chelsea a fost o tranzacție internațională.
  • Chelsea a confirmat în cele din urmă sosirea lui Fernandez în primele ore ale dimineții de miercuri.
  • Chelsea va plăti o primă tranșă de 34 de milioane de euro, înainte de alte cinci plăți.

Chelsea a finalizat semnătura lui Enzo Fernandez de la Benfica, după ce a ajuns la un acord cu câștigătorul Cupei Mondiale din Argentina în valoare de 120 de milioane de euro, un record britanic.

Transferul nu a fost finalizat până la ora limită de transfer de marți, ora 23:00. Chelsea a prezentat o fișă de tranzacție și a cerut o prelungire pentru a finaliza actele de transfer.

Mutarea lui Fernandez de la Benfica la Chelsea a fost o tranzacție internațională – ceea ce a oferit echipei din Premier League o oră suplimentară pentru a finaliza detaliile.

Recomandări

CUM SE SIMTE PRINȚESA KATE?
WILLIAM FACE O VIZITĂ SECRETĂ
PUTIN CONDIȚIONEAZĂ PACEA
DECA FACE SCHIMBĂRI
CE VEZI AZI? BRIDGERTON
BEC AMÂNĂ DECIZIA PENTRU COSTINEȘTI

Chelsea a confirmat în cele din urmă sosirea lui Fernandez în primele ore ale dimineții de miercuri pe site-ul oficial. Chelsea va plăti o primă tranșă de 34 de milioane de euro, înainte de alte cinci plăți.

Până acum, cea mai mare sumă pe care a luat-o în istoria sa pentru un transfer a fost cea primită de la Barcelona în schimbul lui Saviola, circa 35 de milioane de euro, în iulie 2001. Proaspătul campion mondial a doborât, astfel, recordul din Premier League, deținut de Jack Grealish, pentru care Manchester City a plătit 117,5 milioane de euro în vara lui 2021.

Clubul sud-american l-a vândut vara trecută pe Enzo la Benfica pentru 10 milioane de euro plus alte 8 milioane din diferite bonusuri.