Christian Eriksen, primul mesaj după ce s-a prăbuşit pe teren la EURO 2020: „Nu mă voi da bătut!”

Christian Eriksen in timpul unui meci de fotbal Foto: MediafaxFoto
  • Christian Eriksen a transmis primul mesaj după ce s-a prăbuşit pe teren la meciul Danemarca – Finlanda, de la Euro 2020.
  • Medic: „Christian era plecat, practic, era mort”
  • Martin Boesen a confirmat că fotbalistul a suferit un stop cardio-respirator. 

Christian Eriksen a transmis primul mesaj după ce s-a prăbuşit pe teren la meciul Danemarca – Finlanda, de la Euro 2020. El a fost resuscitat aproximativ 18 minute pe teren, apoi a fost transportat la spital. Medicul Martin Boesen a confirmat că fotbalistul a suferit un stop cardio-respirator.

Christian Eriksen, fotbalistul danez care s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului Danemarca – Finlanda de la Euro 2020, a trimis primul mesaj de pe patul de spital.

„Vă mulţumesc! Nu mă voi da bătut! Mă simt mai bine acum, dar vreau să înţeleg ce s-a întâmplat. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru tot ceea ce aţi făcut pentru mine”, a transmis Christian Eriksen prin intermediul antrenorului său, care apoi a relatat spusele suedezului cotidianului italian Gazzetta dello Sport.

Medicul naţionalei Danemarcei, Martin Boesen, cel care i-a salvat viaţa lui Christian Eriksen, a vorbit despre momentele dramatice prin care a a trecut fotbalistul.

Christian era plecat, practic, era mort. Era în stop cardiac. Nu ştiu cum am reuşit să-l readucem la viaţă, totul s-a întâmplat rapid. Niciunul dintre noi nu ştie încă ce s-a întâmplat de fapt cu Christian.” a mărturisit medicul. 

De asemenea, Martin Boesen a confirmat că fotbalistul a suferit un stop cardio-respirator.