• Elveţia a eliminat campioana mondială Franţa în optimile de finală de la Euro 2020
  • Reacţia unui fan, aflat în tribunele Arenei Naţionale, a devenit virală pe reţelele de socializare
  • În urma reacţiei sale, fanul a primit un bilet de avion pentru a ajunge la următorul meci al Elveţiei, dar şi o vacanţă

Luca Loutenbech este numele fanului Elveţiei care a trăit de la agonie la extaz partida dintre Franţa şi Elveţia, de pe Arena Naţională. Prima oară, el a fost văzut într-un moment de tristeţe pură, atunci Elveţia era condusă.

Peste doar câteva minute, suporterul era în extaz şi renunţase la tricoul de pe el. După ce reacţia sa a devenit virală pe reţelele de socializare, unde au apărut numeroase glume şi fotografii amuzante cu el, fanul va fi prezent şi la meciul împotriva Spaniei, din optimile de finală, datorită Swiss Air Lines, relatează Daily Mail.

Franţa o conducea, 3-2, pe Elveţia în minutele de prelungire a partidei de pe Arena Naţională, iar una dintre camerele televziunii care a produs meciul l-a arătat pe Loutenbach, care avea o pălărie pe cap şi îşi strângea tricoul în mâini.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Mario Gavranovic a reuşit să înscrie în minutele de prelungire şi a trimis meciul în extra time şi ulterior la loviturile de departajare, iar Loutenbach s-a dezlănţuit: Şi-a dat tricoul jos şi a sărbătorit reuşita echipei sale.

În urma acestui momentul, suporterul a primit o cursă la clasa business către Rusia, locul de disputare al meciului Elveţia – Spania. De asemenea, el a mai primit băuturi răcăritoare gratis din partea Red Bull şi o vacanţă din partea oficiului elveţian de turism.

Totodată, există informaţii că serviciul federal de sănătate publică din Elveţia vrea să îl facă faţa campaniei de vaccinare anti-coronavirus.

Cu toate acestea, suporterul nu şi-a dat seama că a devenit vedetă peste noapte. Abia după meci a realizat ce s-a întâmplat.

„Reacţia mea a fost din cauza faptului că în prima repriză chiar am crezut că este ziua noastră, însă din acel moment am simţit că pierdem totul. Apoi a fost o revenire neaşteptată, a fost cel mai frumos moment”, a spus suporterul.