• Fotbalistul Cristiano Ronaldo a făcut o donație generoasă pentru victimele cutremurului devastator care a avut loc recent în Siria și Turcia.
  • El a trimis un avion încărcat cu obiecte de îngrijire pentru a-i ajuta pe cei afectați.
  • Această donație este evaluată la 350.000 de dolari.

Fotbalistul Cristiano Ronaldo a făcut o donație generoasă pentru victimele cutremurului devastator care a avut loc recent în Siria și Turcia. Fostul jucător al lui Manchester United a fost mișcat de scenele tragice și a trimis un avion încărcat cu obiecte de îngrijire pentru a-i ajuta pe cei afectați.

Legenda portugheză a plătit pentru transportul de corturi, pachete cu alimente, perne și pături, paturi, alimente și lapte pentru copii, precum și materiale medicale pentru a contribui la efortul umanitar în zonele afectate din Turcia și Siria. Această donație este evaluată la 350.000 de dolari, scrie Marca.

În trecut, el și-a arătat generozitatea plătind 83.000 de dolari pentru a finanța operația pe creier a unui copil și donând 165.000 de dolari pentru un centru de oncologie din Portugalia, țara sa natală. Ronaldo, care a fost ambasador pentru Save the Children, UNICEF și World Vision, a donat, de asemenea, 1 milion de dolari spitalelor portugheze în timpul perioadei de vârf a pandemiei de coronavirus.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ

Cel mai recent act de bunătate al lui Ronaldo a fost aplaudat de fanii și adepții din întreaga lume. Compasiunea și generozitatea sa față de cei mai puțin norocoși au constituit un exemplu excelent pentru alte celebrități și persoane. Contribuțiile starului fotbalului sunt o rază de speranță pentru cei afectați de cutremur și arată că până și micile acte de bunătate pot face o diferență semnificativă în viața oamenilor.

Cristianos Ronaldo în Al Nassr

Cristiano Ronaldo a fost desemnat jucătorul lunii februarie al Ligii Roshn Arabia Saudită. Acesta este primul său premiu individual de când s-a alăturat echipei din Liga saudită.

Ronaldo și-a exprimat entuziasmul pe Twitter, spunând că este fericit să câștige premiul de Jucătorul lunii februarie pentru Roshn Saudi League. Sper să fie primul din multe altele! Mândru să fac parte din această echipă”.

Pe lângă faptul că a câștigat premiul de Jucătorul lunii, Ronaldo a sărbătorit și marcarea celui de-al 500-lea gol din carieră în victoria echipei sale cu 0-4 la Al Wehda în februarie, unde a înscris toate cele patru goluri. Succesul lui Ronaldo în campionatul Arabiei Saudite i-a consolidat statutul de unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile, iar fanii săi din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare să vadă ce va realiza în continuare.