• Cristiano Ronaldo a marcat două goluri în meciul Portugaliei cu Luxemburg, care s-a terminat cu un scort de 6-0.
  • După ce a reluat pasa cu capul lui Nuno Mendes, Ronaldo a alergat spre steagul din colț pentru a sărbătorit cu celebrul „Siu”.
  • De data aceasta însă, el a încheiat meciul prefăcându-se că doarme, o referire aparentă la obiceiul său de a dormi de mai multe ori pe zi.

Cristiano Ronaldo a marcat două goluri în meciul Portugaliei cu Luxemburg, care s-a terminat cu un scort de 6-0. După ce a reluat pasa cu capul lui Nuno Mendes, Ronaldo a alergat spre steagul din colț pentru a sărbătorit cu celebrul „Siu”- făcând piruete în aer înainte de a ateriza. De data aceasta însă, el a încheiat meciul prefăcându-se că doarme, o referire aparentă la obiceiul său de a dormi de mai multe ori pe zi.

Ronaldo a mai folosit celebra replică și după ce a marcat pentru Manchester United împotriva lui Everton anul trecut, iar fostul său club a declarat că poziția de dormit a jucătorului de 38 de ani a fost o sursă de amuzament pentru coechipierii săi atunci când echipa călătorea spre și de la meciuri, scrie CNN.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Ronaldo a marcat pentru Portugalia golurile cu numărul 121 și 122 la echipa națională, împotriva Luxemburgului. Foto CNN

Două goluri marcate duminică în prima repriză pentru Portugalia duc numărul de goluri marcate de Ronaldo la 122 de goluri în 198 de meciuri, după ce a stabilit recordul de prezențe internaționale împotriva Liechtensteinului cu trei zile înainte. Între golurile lui Ronaldo, João Félix și Bernardo Silva au marcat amândoi cu capul pentru a da Portugaliei un avantaj de 4-0 la pauză împotriva Luxemburgului.

O altă lovitură cu capul a lui Otávio și o bună finalizare a lui Rafael Leão – care își văzuse penalty-ul apărat cu trei minute înainte – au completat scorul, ceea ce înseamnă că Portugalia a marcat acum 10 goluri fără să primească gol în primele două meciuri de calificare pentru Euro 2024. În celelalte meciuri din grupa J, Islanda a învins Liechtenstein cu 7-0 – cea mai mare marjă de victorie a echipei într-un meci oficial -, iar Slovacia a trecut cu 2-0 de Bosnia și Herțegovina.