• Cristiano Ronaldo este acuzat că i-a fost infidel de două ori Georginei Rodriguez.
  • Influencerul venezuelean Georgilaya a afirmat că a făcut sex cu Ronaldo pe 25 martie 2022.
  • Aceasta susține că nu caută faimă sau bani”, însă a dezvăluit și mesaje text care ar fi fost trimise de Ronaldo și de prietenii săi.

Cristiano Ronaldo este acuzat că i-a fost infidel de două ori Georginei Rodriguez. Însă una dintre ele dă mai mult de furcă, influencerul venezuelean Georgilaya, care a afirmat că a făcut sex cu Ronaldo pe 25 martie 2022, dată care coincide cu două postări de pe contul ei de Instagram în care apar împreună în cantonamentul de pregătire al echipei naționale a Portugaliei, care la acea vreme căuta să se califice la Cupa Mondială din Qatar 2022.

Venezueleanca a postat pe rețeaua de socializare că cei doi au făcut sex la hotelul Swish Solverde din Vila Nova de Gaia, în nordul Portugaliei. Potrivit lui Georgi Laya, acest lucru s-a întâmplat după ce a făcut câteva fotografii cu jucători portughezi, printre care și însuși CR7, care i-ar fi trimis ulterior un mesaj pentru a se întâlni.

Când am citit mesajul, m-am gândit că, dacă mă duc acolo, vom vorbi, ne vom cunoaște mai bine, poate voi mai face și alte poze”, a declarat Laya pe Instagram.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Nu m-am gândit că, în acea situație, va exista sex. Cert este că s-a întâmplat”. A fost ceva consensual din partea mea, dar în ciuda acestui fapt m-am simțit manipulată de faima și puterea lui Cristiano Ronaldo”, a condamnat ea.

Cine este GeorgiLaya?

Georgilaya este un influencer și blogger venezuelean de conținut pentru adulți, cu 200.000 de urmăritori pe Instagram. Influencerul, care susține că nu caută faimă sau bani”, a dezvăluit și mesaje text care ar fi fost trimise de Ronaldo și de prietenii săi.

La rândul său, echipa lui Cristiano Ronaldo, fostul jucător al echipei Real Madrid și soț și tată a cinci copii cu argentinianca Giorgina Rodriguez, neagă cu tărie faptele și amenință că va lua măsuri legale. Este complet fals și defăimător”, a declarat un purtător de cuvânt al actualului jucător de la Al-Nassr pentru cotidianul portughez Correio da Manha.

Este complet fals și defăimător

În ciuda criticilor, Laya a afirmat că își va susține versiunea sa despre cele întâmplate: Nu mi-e frică. Îmi voi ridica vocea pentru a-mi apăra adevărul meu, care este adevărul a ceea ce s-a întâmplat cu această persoană. Știam ce mi se pregătește, cunosc puterea din spatele acestei persoane, dar nu există nimeni în spatele puterii lui Dumnezeu”.

Acuzațiile de infidelitate ale starului portughez vin în dublu rând. Cealaltă femeie care a decis să dea în vileag presupusa trădare a lui CR7 este modelul chilian și fosta fată PlayBoy, Daniella Chavez.

Fosta fată PlayBoy și model OnlyFans

Chávez a declarat că nu mai poate nega zvonurile privind întâlnirea intimă cu Ronaldo din 2015. Confruntată cu o avalanșă de comentarii la tweet-ul în care a făcut public acest lucru, modelul nu a ezitat să răspundă și să se apere de cei care o acuză de calomnie: Am chiar și un video, dar nu poate fi încărcat, pentru că este vorba de intimitate și suntem fără haine”, a spus ea.

Acum, unul dintre adepții modelului a propus acesteia o variantă pentru a face campioană pe O’Higgins, echipa din orașul său natal, iar condiția necesară ar fi ca Daniella Chávez să publice filmulețul intim cu Cristiano; la care chilianul a răspuns calm pe Twitter.: să devină campioni și îl voi încărca”.

În plus, din cauza furiei sale față de valurile de critici pe care le-a primit, chilianca a defăimat-o pe Giorgina Rodríguez pe rețelele de socializare.