• Ronaldo a îndepărtat două sticle de cola la conferința de presă
  • Coca-Cola este sponsor oficial la Euro 2020
  • Ungaria – Portugalia 0-3

Cristiano Ronaldo și-a pus in cap UEFA, dar si una dintre cele mai mari companii din lume – Coca-Cola.

Ronaldo și-a vărsat nervii la Budapesta, înaintea meciului cu Ungaria. S-a arătat deranjat când a văzut că pe masa de la conferința de presă, în fața lui erau două sticle de Cola.

Beți apă!”, a spus Ronaldo după ce a îndepărtat sticlele de Cola. Ronaldo trebuie să se aștepte la o amendă – Coca-Cola este sponsor oficial la Euro.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Ronaldo ține o dieta fără zahar și este împotrivă acestei băuturi, dar a uitat că la început de carieră a fost plătit de Coca-Cola să apară în reclame în Asia. Tot atunci, Ronaldo făcea publicitate și pentru producători de junk-food.

Ronaldo a fost în centrul atenției și în meci. Stadionul de la Budapesta a fost plin. E singurul de la Euro în care tribunele pot fi ocupate la capacitate de 100%. Printre cei 67.000 de spectatori au fost prezenți și cei din grupul „Brigada Carpaților” – o aripă dură a suporterilor unguri.

Spectatorii l-au aplaudat pe Ronaldo. A dat două goluri în victoria Portugaliei, 3-0 cu Ungaria. Primul din penalty, iar al doilea după ce i-a driblat pe toți ungurii care i-au ieșit în cale. Cu aceste goluri, Ronaldo a devenit cel mai mare marcator din istoria campionatelor europene. Pentru Portugalia a mai marcat jucătorul lui Dortmund, Guerreiro.