• CSM București a învins-o în deplasare pe Savehof, în etapa a 4-a a Ligii Campionilor. Bucureștencele au trecut cu un scor de 41-26 de echipa suedezelor.
  • După 4 etape CSM se află pe locul 4 în clasamentul Grupei A, cu 4 puncte. În următoarea etapă, româncele se vor duela pe teren propriu cu Brest Bretagne Handball, pe 21 octombrie.
  • Ingstad și Arntzen au fost cele mai bune marcatoare de pe teren ale meciului, ambele cu câte 6 marcări, în timp ce Crina Pintea a terminat meciul cu 5 marcări înscrise.

CSM București a învins-o în deplasare pe Savehof, în etapa a 4-a a Ligii Campionilor. Bucureștencele au trecut cu un scor de 41-26 de echipa suedezelor. Marcatoarele serii au fost Arntzen și Ingstadt cu 6 puncte.

După 4 etape CSM se află pe locul 4 în clasamentul Grupei A, cu 4 puncte. În următoarea etapă, româncele se vor duela pe teren propriu cu Brest Bretagne Handball, pe 21 octombrie.

Elevele lui Adi Vasile, antrenorul echipei, avut parte de înfrângeri în Liga Campionilor: scor 24-26 cu Bietigheim și 23-27 cu Gyor. Tot din Grupa A fac parte echipele Odense, Bietigheim, Brest, Debrecen, Gyor și Buducnost.

Ingstad și Arntzen au fost cele mai bune marcatoare de pe teren ale meciului, ambele cu câte 6 marcări, în timp ce Crina Pintea a terminat meciul cu 5 marcări înscrise.

Citește și: