• Australianul Daniel Scali bate un nou record și face 3249 de flotări într-o oră.
  • Scali și-a recuperat titlul de campion, după ce a fost bătut de Aussie Lucas Helmke în 2022.
  • Daniel suferă de sindromul Durere regională complexă (CRPS), ceea ce înseamnă că brațul său stâng are o durere aproape constantă.

Un australian a stabilit un nou record mondial la flotări. Daniel Scali este fitness instructor și a decis să-și pună corpul la încercare. A făcut într-o oră, 3249 de flotări. Scali a vrut să-și recupereze titlul de campion după ce a fost devansat de colegul său Aussie Lucas Helmke, cu 3.206 de flotări, scrie Guinness World Records.

Doar trei dintre flotările lui Daniel au fost reduse din cauza formei necorespunzătoare

Stres, mușchi încordați, respirație accelerată dar și cu multă voință, așa visele devin realitate. Scali vrea să demonstreze că trebuie să-ți depășești limitele și să învingi obstacole, ca să obții victorie.

Conform Guinness World Records, o împingere completă constă în coborârea corpului până când se obține un unghi de cel puțin 90 de grade la cot, apoi ridicată până când brațele sunt drepte. Contrar, pieptul nu trebuie să atingă podeaua.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
VERSTAPPEN OBȚINE POLE POSITION LA MIAMI
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN CHINA
CUM SE TRANSMITE GRIPA AVIARĂ
SPACEY NEAGĂ NOILE ACUZAȚII
A.I. NEWS

Este creierul care trimite mesaje greșite la brațul meu

Ceea ce face realizarea lui Daniel și mai impresionantă este faptul că suferă de sindromul de durere regională complexă (CRPS), ceea ce înseamnă că brațul său stâng are o durere aproape constantă.

Trăiește cu această afecțiune de la vârsta de 12 ani, când a căzut de pe trambulină, cauzând o ruptură severă la brațul stâng.

„Este creierul care trimite mesaje greșite la brațul meu”, a explicat Daniel. „Așa că orice ca atingere moale, mișcare, vânt, apă, îmi va provoca durere.”

Citește și