• David Popovici a scris într-o postare pe Facebook că nu va sta în satul de la Jocurile Olimpice de la Paris și că va achita integral serviciile de protecție privată.
  • Popovici a explicat că logistica și siguranța sportivilor sunt prioritare, iar decizia de a sta în afara satului olimpic este pentru a asigura condiții optime de pregătire.
  • Sportivul susţine că el şi echipa sa au informat în repetate rânduri Federaţia de Nataţie şi Pentatlon Modern şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român cu privire la această decizie.

Înotătorul David Popovici a scris într-o postare pe Facebook că nu va sta în satul de la Jocurile Olimpice de la Paris și că va achita integral serviciile de protecție privată. Popovici a subliniat că protecția sa nu va fi asigurată din bani publici, confirmat de președintele FRNPM Camelia Potec, președintele COSR Mihai Covaliu și secretarul general COSR George Boroi.

De asemenea, el a menționat că va locui la un hotel obișnuit de 3 stele, nu la unul de lux, pentru a se pregăti în liniște pentru competiție. Popovici a explicat că logistica și siguranța sportivilor sunt prioritare, iar decizia de a sta în afara satului olimpic este pentru a asigura condiții optime de pregătire, având în vedere distanța și particularitățile din Paris.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
ROMÂNII SE LASĂ PĂCĂLIȚI
COP 29 VA FI DESPRE PACE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR

Asigurarea protecţiei şi siguranţei sportivilor şi echipelor lor reprezintă în egală măsură o necesitate vitală şi o prioritate pentru toate delegaţiile care vor veni la Jocurile Olimpice, delegaţii ce urmează protocolul de securitate cerut de organizatori, a scris Popovici.

Citește și