• Andrei s-a întors astăzi la sală după aproape trei luni de pauză.
  • Instructorii abia fac faţă programărilor şi spun că vor lucra şi în weekend ca să îşi antreneze clienţii.
  • Dezinfectarea mâinilor, a aparatelor şi purtatul măştilor sunt o parte din noile reguli pe care trebuie să le respecţi ca să te antrenezi.

De astăzi ai liber la mişcare în sălile de fitness, dar trebuie să respecţi reguli stricte. Doar un număr limitat de oameni se pot antrena în acelaşi timp, aşa că primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te programezi.

Încă de la prima oră a dimineţii, sălile de fitness din toată ţara au fost luate cu asalt de sportivi. După aproape trei luni de pauză, Andrei s-a trezit astăzi mai voios ca niciodată şi a venit la sală.

În acelaşi timp, instructorii de fitness spun că vor lucra şi în weekend ca să poată să-şi antreneze toţi clienţii.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Astăzi s-au deschis doar salile de fitness nu şi clasele de aerobic.

„După două luni de pauză, aproape trei, abia am aşteptat!”, a spus Andrei Oprea, client.

Reporter: Ai facut mişcare acasă în timpul acesta?

Andrei Oprea, client: Am mai alergat, cu sticle de apă de cinci şi de zece litri, dar nu e la fel. Mi-a fost frică să nu prind loc, sincer.

„A fost destul de greu să îi programez pe toţi pentru că a fost o cerere foarte mare. Lucrez şi în weekend aşa că o să reuşesc să antrenez pe toată lumea”, a spus Mircea Coman, antrenor personal.

„Încă de la intrarea în sală trebuie să porţi mască, în afară de momentul în care te antrenezi. La intrarea în sală te aşteaptă un punct de dezinfecţie, iar noi îţi luăm temperatura.

Intrarea în sală se face cu prosopul personal, aparatele trebuie dezinfectate înainte şi după ce le foloseşti. După cum vedeţi am blocat unele aparate şi le-am distanţat, ca distanţa minimă de doi metri între utilizatori să se respecte”, a declarat Andrada Stoica, manager sală de fitness.