• Ion Țiriac i-a recomandat Serenei Williams să se retragă.
  • Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams, l-a numit „clovn” pe Ion Țiriac.
  • Ion Țirac a luat o decizie în urma atacurilor lui Ohanian.

Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams, a continuat să posteze mesaje jignitoare la adresa lui Ion Țiriac, chiar și după ce americanca a câștigat meciul cu Simona Halep, în sferturile de finală de la Australian Open, scor 6-3, 6-3.

Imediat după meci, Alexis Ohanian a postat un mesaj pe reţelele sociale în care l-a insultat din nou pe actualul președinte al FRT.

E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac”. Apoi, fiul miliardarului a reacționat în acest sens prin intermediul unei scrisori publice.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

„A fost o vendetă!”

Însă, potrivit Digi Sport, Ion Țiriac a luat o decizie după mesajul jignitor al soțului Serenei Williams. Cosmin Hodor, fostul director al turneului ATP de la București și, în același timp, fostul PR al Simonei Halep, a spus că totul a fost premediat că „domnul Țiriac nu îi va răspunde, nu se coboară la acel nivel”.

A fost o vendetă nu doar la adresa lui Ion Țiriac, ci și pentru finala pierdută la Wimbledon 2019. Era clar că acea înfrângere va naște unele orgolii. Să vii tu din tribună după un meci jucat de soția ta împotriva Simonei, care e apropiată a domnului Țiriac și știm ce reprezintă în România, să te trezești să îl ataci și să îl faci clovn… Asta arată că el e din afara fenomenului, nu e din lumea tenisului. Domnul Țiriac nu îi va răspunde, nu se coboară la acel nivel”, a spus Cosmin Hodor, la Digi Sport.

Dacă Serena ar avea puțină decență, s-ar retrage!”, spunea Țiriac. „E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac. A trebuit să-l caut pe Google… se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn (n.r. cuvânt reprezentat de două emoticoane)”, a scris pe Twitter Alexis Ohanian, la începutul acestui an.