• La începutul acestui an, Ion Țiriac a spus public despre Serena Williams că „ar trebui să se retragă”
  • Acest lucru nu a trecut neobservat de soțul acesteia, Alexis Ohanian care l-a numit „clovn” pe miliardarul român
  • După victoria de azi scor 6-3, 6-3 în fața Simonei Halep, soțul Serenei Williams l-a atacat din nou pe Ion Țiriac

La începutul acestui an, Ion Țiriac a spus public despre Serena Williams că „ar trebui să se retragă”.

„La vârsta pe care o are și la kilogramele pe care le are, e clar că nu mai poate să se miște ca acum 15 ani. Dacă ar avea puțină decență, Serena Williams ar trebui să se retragă”, a spus Țiriac.

Acest lucru nu a trecut neobservat de soțul acesteia, Alexis Ohanian, care l-a numit „clovn” pe miliardarul român.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Nu interesează pe nimeni ce zice Ion Țiriac”, a fost mesajul scurt postat pe Twitter. „E un comentariu ignorant, sexist, din partea unui om ignorant”, a spus și Serena.

Ulterior, Alexis Ohanian a mai adus completări acestui atac.

„A trebuit să caut pe Google… se pare că fata mea de trei ani ani are mai multe victorii de Grand Slam decât aceast clovn (n.r. – clovn ilustrat prin emoticon)” și „2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea”, au fost ultimele postări ale lui Ohanian pe acest subiect… până acum.

După victoria de azi scor 6-3, 6-3 în fața Simonei Halep, soțul Serenei Williams l-a atacat din nou pe Ion Țiriac, tot pe Twitter, unde se pare că are o bază solidă de urmăritori.

Acesta a spus „Bine că nu îl ascultă nimeni pe acel rasist sexist Ion Țiriac”, și un emoji cu un clovn. Rămâne de văzut dacă Ion Țiriac va răspunde la aceste atacuri. Cert este că se aruncă prea ușor cu adjective precum „rasist” și „sexist” în lumea modernă, chiar dacă comentariul inițial al lui Țiriac nu a avut ca țintă nici culoarea pielii și nici sexul Serenei.