• De când cu pandemia, sporturile de echipă au pierdut teren
  • Cei care vor să facă mișcare se îndreaptă către yoga, pilates sau echitație
  • Aerial yoga este un sport pentru care trebuie să ai… un hamac

Vrei să faci sport, dar nu mai ai încredere să te duci la cursurile de kangoo jumps sau cycling de frica virusului? Poți să faci individual, acasă, cu antrenorul din online, sau în aer liber. Îți fac cunoștință cu Minodora, care nu a încetat să facă mişcare în pandemie. Şi-a montat în grădină un hamac special şi face aerial yoga, un sport pe care îl poţi practica şi tu dacă înveţi tehnicile de ancorare

„Cu toate că fac zilnic, în fiecare zi descopăr ceva nou în hamac şi noi muşchi care se dezvoltă despre care aproape că nu ştiam. Mă ridic, fac o staţionare pentru pregătirea unui şpagat şi zâmbesc”, spune Minodora Timiș, intructor de pilates și aerial yoga.

Pentru cei care nu vor yoga, Minodora predă pilates online şi îţi arată cum să faci mişcare cu… coada de la mop.

Recomandări

CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
ARTA CERE SACRIFICII
CE MĂNÂNC AZI?

„Dacă tu tragi abdomenul, automat coloana vertebrală se aşează. Abia de-acolo începi şi iei mopul şi după ce ai tras o tură de curăţenie, te joci cu el. Te duci în stânga, în dreapta, în faţă, în spate”, mai spune instructorul.

OK, spui pas și la yoga, și la pilates. Dar ce zici de echitație? Marius are opt cai la clubul săuși nu mai face față cererilor.Pentru o oră de călărie trebuie să te programezi online cu o săptămână înainte

„Încercăm să ne limităm strict la cei care au capacitatea de a călări singuri şi de a lucra pe coardă. Oamenii caută o posibilitate permisă de a îşi petrece timpul în afara casei. În acelaşi timp şi pentru copii să poată face o activitate care să le permită să fie activi, dar într-o manieră individuală”, a declarat Marius Rață, proprietarul unui club de echitație.