Emma Răducanu se află pe lista personalităţilor ce vor fi onorate de Regina Elisabeta a II-a de Anul nou, alături de actori precum Daniel Craig şi Joanna Lumley, relatează Daily Mail.

Emma Răducanu a uimit întreaga planetă după ce a câştigat turneul US Open în 2021, performanţă care i-a determinat pe jurnaliştii de la BBC să-i acorde titlul de personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie.

Dar acesta nu este singurul titlu pe care Emma îl primeşte. Sportiva se află pe lista personalităţilor ce vor fi onorate de Regina Elisabeta a II-a de Anul nou, alături de actori precum Daniel Craig şi Joanna Lumley, conform Daily Mail.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS

Potrivit presei britanice, Emma Răducanu urmează să primească distincţia MBE (Membru al Ordinului Imperiului Britanic). Asemenea onoruri se acordă doar de două ori pe an, de Anul Nou şi de ziua Majestăţii Sale.

Dacă se va confirma primirea decoraţiei, sportiva va deveni cea mai tânără beneficiară a titlului. Şansele sunt destul de promiţătoare, având în vedere că jucătoarea de tenis a primit o scrisoare de felicitare din partea reginei, în urma succesului de la US Open 2021.

În plan financiar, Emma Răducanu prosperă. Cotidianul The Mail on Sunday a anunţat că Emma Răducanu tocmai a semnat un contract de sponsorizare cu Vodafone. În plus, britanica de origine română a mai semnat în ultima perioadă, contracte de imagine cu branduri uriaşe precum British Airways, Tiffany&Co, Vogue, Dior şi Evian. Ea va ajunge să încaseze anual circa 10 milioane de lire sterline numai de pe urma acestor angajamente.