• Pierre Webo este antrenorul secund al lui Istanbul Başakşehir, cel care l-a acuzat pe Sebastian Colţescu de rasism
  • Suporterii lui Galatasaray îl numesc ipocrit pe Webo după un incident din 2013
  • El a spus că a avut nevoie de pastile pentru a putea dormi după incidentul de la meci

Pierre Webo, antrenorul secund de la Istanbul Bașakșehir, a fost implicat, în trecut, într-un incident rasist. Atunci, doar ca martor, într-un derby Fenerbahce – Galatasaray.

În 2013, în timpul derby-ului, un grup din galeria lui Fenerbahce a aruncat cu banane în direcţia lui Didier Drogba, jucător la Galatasaray. La finalul partidei, Webo a spus că „e mai bine să nu vorbim despre asta. Cu cât vorbim mai mult, cu atât se înrăutățește situația. N-a fost un lucru bun, știm ce e rasismul, dar ne e foarte bine în Turcia”. Fanii lui Galatasaray nu au uitat declaraţia camerunezului şi l-au numit ipocrit.

Tehnicianul a declarat că nu a putut să doarmă după incidentul de la meciul cu Paris Saint-Germain şi a avut nevoie de pastile de la medicul echipei. Camerunezul susţine că a fost insultat pe reţelele de socializare de mai mulţi români.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Meciul dintre PSG şi Istanbul Başakşehir din UEFA Champions League a fost întrerupt marţi seară, după doar 15 minute de joc, după ce arbitrul român Sebastian Colţescu l-a numit pe Webo „ăla negru”. Jucătorii ambelor echipe nu au mai vrut să joace şi au părăsit terenul. Meciul s-a reluat a doua zi, iar PSG s-a impus cu 5-1, partida fiind arbitrată de o altă brigadă.