• Kilyan Mbappe a deschis scorul pentru PSG în minutul 32, cu un șut sec la colțul scurt.
  • Mbappe a urcat pe locul 17 în topul marcatorilor din Liga Campionilor.
  • Barcelona, campioana Spaniei, a învins la limită, cu 2 la 1, pe Șahtior Donețk.

Etapa a treia a Ligii Campionilor a adus spectacol total pe stadioanele din Europa. Meciul serii a fost PSG – AC Milan. PSG nu a avut milă de AC Milan și s-a impus la scor de neprezentare. A fost 3-0 pentru campioana Franței la capătul unui meci fără istoric. Kilyan Mbappe a deschis scorul pentru PSG în minutul 32, cu un șut sec la colțul scurt, din interiorul careului. Cu acest gol, Mbappe a urcat pe locul 17 în topul marcatorilor din Liga Campionilor, la egalitate cu legendarul Alessandro Del Piero. 42 de goluri a înscris până acum starul parizian în cea mai importantă competiție europeană. De șase goluri mai are nevoie Mbappe pentru a intra în top 10 marcatori all time in UCL.

Barcelona, campioana Spaniei, a învins la limită, cu 2 la 1, pe Șahtior Donețk. Barca a avut o primă repriză excelentă, când a și marcat de două ori. Ferran Torres a deschis scorul în minutul 28 cu un șut din 14 metri, pentru ca Fermin Lopez să ducă scorul la 2 la 0 în minutul 36, cu probabil cel mai frumos gol al serii in Liga Campionilor. Șahtior a revenit pe tabelă în repriza secundă, după o acțiune spectaculoasă care finalizată impecabil de Georgyi Sudakov. Barcelona conduce autoritar grupa H, cu 9 puncte din tot atâtea posibile.

Manchester City a învins cu 3 la 1 pe Young Boys Berna în deplasare și sunt primii în grupa G, cu 3 victorii din 3. După o primă repriza albă, „cetățenii” s-au dezlănțuit în partea secundă. Akanji a deschis scorul în minutul 48 pentru City, după ce a reluat în poartă șutul în bară al lui Dias. City s-a văzut egalată în minutul 52 de Elia, care a marcat cu un lob superb peste Ederson. A intrat în scenă Erling Haaland, care a adus victoria lui City cu o dublă, în minutele 67, din penalty și 86, după ce a înscris cu un șut plasat în vinclul porții elvețienilor.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Citește și: