• Olanda și Ucraina au oferit poate cel mai frumos meci de până acum de la EURO 2020.
  • Batavii s-au impus cu emoții, scor 3-2.
  • Ucrainienii și-au mai încercat norocul după primirea golului 3, însă nu au mai reușit revenirea.

Arena Națională din București găzduiește patru jocuri de la UEFA EURO 2020, turneu final organizat în 11 orașe de pe continent. Este vorba despre trei meciuri din grupa C și de o optime de finală. Nume importante ale fotbalului românesc au fost invitate de FRF la aceste partide.

Batavii au dominat prima repriză la toate capitolele, având o posesie superioară și 4-5 ocazii de a deschide scorul, ratate sau refuzate de intervențiile foarte bune ale portarul Ucrainei, Bushchan.

Portocala mecanică a deschis scorul în minutul 52, prin Georginio Wijnaldum, care a reluat din marginea careului o respingere în față a lui Bushchan.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Peste doar 6 minute, olandezii au majorat la 2-0, după o fază ușor confuză, golul fiind validat abia după consultarea sistemuui VAR.

Când meciul părea să se îndrepte spre o victorie clară a portocaliilor, Yarmolenko a trimis un șut cu stângul, din marginea careului, mingea oprindu-se în vinclul porții olandeze (2-1, min. 75).

Peste doar 4 minute, Yaremchuk a egalat (2-2, min 79), cu o excelentă lovitură de cap, provocând o reacție consistentă a portocaliilor.

Olandezii s-au impus, în cele din urmă, cu 3-2, golul victoriei fiind marcat pe final, de Denzel Dumfries, în minutul 88, cu o excelentă lovitură de cap.

Ucrainienii și-au mai încercat norocul după primirea golului 3, însă nu au mai reușit revenirea, fiind învinși cu 3-2.

Clasamentul grupei C este condus de Austria, cu 3 puncte, urmată de Țările de Jos, tot cu 3 puncte, dar golaveraj mai mic. Pe locul 3 se situează Ucraina, urmată de Macedonia.